Om Oss

Material Consult är i år inne på sitt 29e år som utvecklare och återförsäljare av ortopediska skor och vi levererar idag skor över hela norden! Genom tätt samarbete med fabrikatörer och brukare kan vi idag stolt erbjuda 120 olika egenutvecklade skomodeller i flertalet olika läster, för alla åldrar, ändamål och årstider!

Material Consult är ett familjeföretag lokaliserat i Sundsvall och drivs av mig Karin Marsh Törnberg, och min man Mats Törnberg.

Företaget grundades baserat på en önskan från min far Sture Marsh, som var en duktig ortopedingenjör som ägnat hela sitt liv åt att hjälpa framförallt barn och ungdomar. Sture ansåg att det fanns ett alldeles för litet utbud av kvalitativa ortopediska skor på marknaden och bad därför Mats och mig om vi kunde se om det fanns några bättre ortopediska skor att tillgå. Detta lade grund till att vi startade Material Consult, efter att ha inlett ett samarbete med två Spanska skotillverkare. 

Båda våra tillverkare är företag med hantverksmässig tradition som erbjuder stor flexibilitet och skor av hög kvalitet, vilket innebär att du som kund kan beställa skor efter speciella önskemål om så önskas. Just detta är något vi på Material Consult tycker är väldigt viktigt, därför kan du som kund kan beställa våra skomodeller i blandade storlekar för höger och vänster sko, i olika läster eller med andra speciella önskemål gällande tex material och färg! De olika läster som erbjuds är våra egenutvecklade som vi tagit fram tillsammans med bland annat Sture Mars.

Sedan starten har vår erfarenhet och sortiment vuxit men trots detta är Material Consult fortfarande ett litet familjeföretag som värnar om dig som kund. Vi gör alltid vårt bästa för att finnas tillgänglig och ge ett personligt bemötande! Vi gör också vårt bästa för att alltid ha vårat lager komplett för att kunna erbjuda snabba leveranser. En annan egenskap i vår ”litenhet” är att du som kund alltid kan höra av dig med speciella önskemål, då vi som sagt erbjuder stor flexibilitet! Därför är det viktigt att om du som kund har några frågor, så är det bara att höra av sig till oss så hjälper vi dig!

Tack för att ni väljer oss på Material Consult!

Karin Marsh Törnberg

 

 

Följ oss på Facebook